+32 (0)14 53 82 50 info@s-partners.be

Met S-Services bieden we een oplossing voor alle facilitaire uitdagingen van uw evenement. Dit gaat van parkeerbegeleiding, runners, shuttles tot het leveren van stagehands, het organiseren van uw onthaal, het werken met radio-communicatie of het bemannen van uw dispatch en CP/OPS.

Receptie & onthaal

De receptionist(e) van uw bedrijf is een veelzijdig manusje van alles. Klanten ontvangen, telefoongesprekken behandelen, sleutelregistratie … Wanneer de receptionist(e) ook nog eens de bewakingstaken op zich neemt, dan sla je twee vlegen in één klap. In geval van nood kan deze bewakingsagent de nodige maatregelen nemen en de juiste instanties verwittigen.

Parkingbeheer

Parking heb je nooit teveel. Een goed beheer van uw parkeerplaatsen is noodzakelijk voor een maximaal rendement. Onze medewerkers zijn getraind in het begeleiden van chauffeurs naar een perfect benutte parking.

Runners

Tijdens het event kunnen onze runners bevoorrading ronddragen naar mensen die op vaste posten zitten.

Chauffeurs

Veilig van A naar B vraagt soms een chauffeur met bijzondere rijvaardigheid. Onze guards zijn getraind in het vervoeren van VIP-gasten en kunnen gepast reageren in potentieel gevaarlijke situaties. We hebben reeds bijzonder veel ervaring opgedaan in het uitwerken van onze huisartsenwachtposten.

Shuttles

Efficiënt gasten tot op uw evenement krijgen kan soms van groot belang zijn. Onze dienstverlening biedt de mogelijkheid tot het organiseren van een shuttle-service aan om uw gasten op een comfortabele manier op hun bestemming te krijgen.

Dispatch

De dispatch is een onontbeerlijk element voor een veilig verloop van uw evenement. S-Protection levert getrainde dispatchers die een garant staan voor een professionele bezetting van uw dispatch.

CP/OPS

De CP-OPS is de bevelstructuur op het terrein. Ze is een communicatieknooppunt. De expertise van S-Protection is hier gestoeld op jaren ervaring op de grootste evenementen in België. Als knooppunt van alle communicatie wil je hier de juiste man of vrouw op de juiste plaats.

Radiocommunicatie

S-Protection voorziet in alle aspecten van de radiocommunicatie voor uw event. Wij zorgen voor alle toestellen, de programmatie en een plan van aanpak voor al uw radiocommunicatie.

Offerte op maat

Wenst u een offerte voor uw event, security services of personenbescherming? Vul de offerteaanvraag in en wij bezorgen u zo snel mogelijk een offerte op maat.

Security Services

Ik wens een offerte voor: *

* Verplichte velden

Events

Gegevens Event

Locatie: Zaal

Locatie: Tent

Locatie: Openlucht

Gegevens contactpersoon

Gegevens Organisatie

* Verplichte velden

Personenbescherming

Om uw privacy volledig te beschermen vragen wij geen online gegevens.
DMG neemt steeds geheel vrijblijvend persoonlijk contact met u om deze materie te bespreken.