Selecteer een pagina

Met trots kunnen we zeggen dat S-Protection koploper is op het vlak van bewaking in de ruimste betekenis op events zoals festivals, rockconcerten, enz. Dit is dan ook onze corebusiness en heeft ons gebracht waar we vandaag de dag nog steeds de sterkste in zijn.

Eventsecurity

Van een kleine tentfuif tot festivals met tienduizenden bezoekers, S- Protection heeft de capaciteit, de mankracht en de ervaring om de veiligheid van uw evenement te verzekeren.

Personenbescherming

Grondige analyse en een waterdicht beschermingsplan zorgen voor de veiligheid van uw VIP’s. S-Protection baseert haar expertise in personenbescherming op vele opdrachten van nationale en internationale bekendheden. Ook in het diplomatieke tot presidentiële en koninklijke segment.

Winkelinspectie

Het ontraden van winkeldiefstal is helaas een onmisbaar gegeven geworden. Onze speciaal opgeleide bewakingsagenten garanderen maximale alertheid en ontrading in uw zaak preventief zichtbaar of repressief met winkelinspecteurs.

Hotelbewaking

Uw gast is koning en dat hebben we bij S-Protection goed begrepen. Discrete beveiliging van uw hotel en haar gasten is onze hoogste prioriteit.

Bedrijfsbewaking

S-Protection beschikt over een breed gamma aan mogelijkheden wat betreft bedrijfsbewaking. Dit kan gaan van statische bewaking tot mobiele bewaking, onthaal- en receptiediensten, brand- en veiligheidswachten, hondenbewaking, enz… Een bewakingsplan wordt op maat gemaakt waarbij we kijken naar persoonlijke noden, wensen en de cultuur van uw bedrijf. Maatwerk is de sleutel tot een sluitende bewaking van uw bedrijf.

Consortiumbewaking

S-Protection moedigt samenwerking aan. Met de verschillende bedrijven in een industriële site of omgeving kan U één contract afsluiten om nachtbewaking en/of weekendbewaking te organiseren, binnen en/of buiten uw bedrijven.

Goederenbewaking

S-Protection kan ook ingeschakeld worden voor het bewaken van goederen allerhande.
Gaande van de voetbalbeker van België op de finale tot de wagen van Batman tijdens een première.

Hondenbewaking

De hond is uw beste vriend, ook op veiligheidsvlak. Soms kan een extra afschrikking wenselijk zijn en vaak heeft een bewaker met hond het gewenste effect. Al onze hondenbegeleiders en honden krijgen een doorgedreven training op het allerhoogste niveau.

Mobiele bewaking

De mobiele agent bezoekt iedere nacht en in het weekend zijn bedrijven. Hij doet een binnenronde en verkend het terrein. Indien een alarm wordt gegenereerd, zal hij zich zo snel als mogelijk naar het bedrijf verplaatsen om de eerste vaststellingen te doen. Hij neemt de gepaste maatregelen: van een raam sluiten, een technieker te bellen, tot de politie te verwittigen.

Werfbewaking

Laat uw dure materialen en werktuigen niet onbewaakt achter op uw werf. Verzeker de continuïteit van uw werken en laat S-Protection een oogje in het zeil houden op uw werf.

Woningbewaking

In het buitenland vertoeven hoeft niet te betekenen dat uw woning onbeheerd achterblijft. Een bewakingsagent van S-Protection zorgt voor zichtbare aanwezigheid en schrikt potentiële inbrekers af.

Offerte op maat

Wenst u een offerte voor uw event, security services of personenbescherming? Vul de offerteaanvraag in en wij bezorgen u zo snel mogelijk een offerte op maat.

Security Services

Ik wens een offerte voor: *

* Verplichte velden

Events

Gegevens Event

Locatie: Zaal

Locatie: Tent

Locatie: Openlucht

Gegevens contactpersoon

Gegevens Organisatie

* Verplichte velden

Personenbescherming

Om uw privacy volledig te beschermen vragen wij geen online gegevens.
DMG neemt steeds geheel vrijblijvend persoonlijk contact met u om deze materie te bespreken.