+32 (0)14 53 82 50 info@s-partners.be
Selecteer een pagina

Een veilige werf dag en nacht dankzij DMG-professionals

De Ghelamco Arena of het Arteveldestadion is het nieuwe stadion van voetbalclub AA Gent met een capaciteit van 20.000 toeschouwers. Deze voetbaltempel biedt tal van eventfaciliteiten en is omringd door twee kantoortorens en een hotel. Een project op dergelijke schaal vraagt natuurlijk voor professionele bewaking op maat. DMG was dé partner voor de bouwwerfbewaking.

Onze medewerkers controleerden in de fase van eindafwerking het terrein, steeds discreet maar toch duidelijk aanwezig. Op die manier konden risico’s tot een minimum beperkt worden. Want in het geval van diefstal van bouwmateriaal, dreigde de constructie stil te vallen. Tijdens de eindafwerking waren er ook heel veel onderaannemers werkzaam en was het de taak van de bewakingsagenten om te controleren dat niemand ongewenst of onbevoegd de werf zou betreden.

Andere problemen, zoals er zijn van natuurlijke aard, worden zo goed mogelijk opgevangen. De DMG-medewerkers zijn flexibel inzetbaar en tevens opgeleid om bijvoorbeeld bij storm- en waterschade tijdig te anticiperen. Zo ver is het bij de bewaking van de Ghelamco Arena niet gekomen, al nemen we brandpreventie wel op in ons takenpakket.

Specialist voor de bouwsector

DMG-Guards is een van de weinige bewakingsondernemingen in België die een gespecialiseerde dienstverlening heeft voor de bouwsector. De activiteiten werden voorheen onder de naam Focus Guards uitgevoerd, ondertussen geïntegreerd in de DMG-Group.

Behalve toezicht en controle buiten de werfuren (nachten en weekends) kunnen de bewakingsagenten van DMG-Guards ook voor andere (veiligheids)werkzaamheden in de dagperiode ingezet worden.

Enkele voorbeelden:

  • Toegangscontrole en registratie van personeel en onderaannemers
  • Sleutel- en badgebeheer
  • Toezicht op het gebruik van verplichte Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) en het naleven van het werfreglement
  • Begeleiden van verkeersstromen op de werf
  • Visitatie (uitgangscontrole) van eigen medewerkers, leveranciers en onderaannemers
  • Controle van afgewerkte plaatsen en vaststelling van aangebrachte schade door andere (onder)aannemers

Onze agenten worden beschouwd als de ondersteunende rechterhand van zowel de werf- als projectleider. Zij zijn uw derde oog op de werf en een reële meerwaarde om tijdig en veilig uw project op te leveren. Ter aanvulling van deze bewaking, of wanneer er nog niet onmiddellijk nood is aan een permanente aanwezigheid van een bewakingsagent, kan DMG ook bewaking met camera’s aanbieden.

Share This