+32 (0)14 53 82 50 info@s-partners.be
Selecteer een pagina

POPULAIR METALFESTIVAL IN ONZE DISCRETE BEWAKINGSHANDEN!

Vlekkeloos verloop
“Een grootschalig festival zoals Graspop vraagt veel voorbereiding, inzet en teamwork. De toegenomen reglementering maakt het er niet eenvoudiger op. We proberen een vijfsterrenfestival te zijn en we hebben veel geïnvesteerd in de randanimatie. Er is een kermis, de aankleding van het festival is vernieuwd, het cateringaanbod is uitgebreid en er is een zone met gratis wifi. Dan hebben we het nog niet gehad over bewaking en veiligheid, waarvoor we een beroep doen op vele metal vrijwilligers en professionele partners zoals DMG. Hun flexibele inzet wordt enorm gewaardeerd.”      
Peter en Marc Van Geel en Bob Schoenmakers, organisatie Graspop

Diensten DMG

Absolute veiligheid is onze topprioriteit en dankzij jarenlange ervaring op het gebied van evenementenbewaking, zorgde DMG ook bij deze editie voor een vlekkeloos verloop van Graspop.
Onze veiligheidsmedewerkers waken over het festival en voorkomen veiligheidsproblemen. Naast de controle van de toegang houden onze mensen het geheel goed in de gaten. Flexibel en efficiënt, volgens de regels van de kunst. Ook de vele sponsorstanden worden bewaakt en we zetten ATV’s (quads) in voor een nog grotere frequentie in bewakingsrondes met minder mankracht. Onze high level ploeg levert ‘friendly security’, iets wat bij de metalfans in goede aarde valt en een extra vertrouwensband tussen DMG en de organisatie schept. Een beperkte samenwerking, 3 edities terug, groeide ondertussen uit tot de volledige security op het festivalterrein.
Onze taken:
  • CP/OPS – 24u/24u – security en aansturing/controle van vrijwilligers
  • Toegangscontrole
  • Algemeen toezicht
  • Conflicthantering
  • Preventief optreden
  • Contact met hulpverlenende instanties
  • Inzet ATV’s (quads)
  • Integrale bewaking buiten openingsuren
Over Graspop
Graspop Metal Meeting, het jaarlijks terugkerend zomermetalfestival op ‘De Stenehei’ in het Belgische Dessel, was in 2013 reeds aan zijn 18de editie toe. In de ‘Stille Kempen’ is het dan 3 dagen lang luidkeels genieten van motorsnaren en militaire drums. Dit alles in een sfeer van vriendschap, verdraagzaamheid en een intense liefde voor de muziek die zijn gelijke niet kent. Van de partij bij afgelopen editie: Iron Maiden, Slipknot, meer dan zeventig andere bands, 45.000 metalfans en twee ervaren organisatoren die er samen met een hele ploeg telkens weer een lap op geven!
Share This