Selecteer een pagina

Beste klant,

“We’re security, we bring you safety. We’re the ones to make a safer place, so let’s start focussing.” Zo zingen de 4 ietwat onhandige bewakingsagenten uit de populaire tv-reeks Safety First.  Een gedachte die ook in onze hitlijst op nummer 1 staat. Al blinken wij niet uit in onhandigheid, wél in flexibiliteit.

DMG toont hoe het wel moet!

Die flexibiliteit hebt u onlangs zelf nog ervaren tijdens uw event.  Of ervaart u straks misschien voor het eerst in de Waagnatie in Antwerpen.  Want daar vindt op woensdag 26 en donderdag 27 november Festivak plaats.  Dat is dé vakbeurs voor organisatoren van kleine en grote events, waar u bij ons op elke vraag over bewaking en safety een duidelijk antwoord zal krijgen.
Op onze stand ontdekt u meteen ook de laatste nieuwe veiligheidstrends en –materialen.  En maakt u niet alleen kennis met onze tact en discretie, maar ook met onze hersencellen die actief meedenken naar innovatieve oplossingen voor uw event.

De toegang tot de beurs is volledig gratis.  U organiseert misschien straks ook een event?  Schrijft u zich dan even in via deze link. Dan krijgt u een digitaal toegangsticket waarmee u snel en makkelijk de beurs binnengeraakt.

We geven u ook nog even alle praktische informatie mee:

Festivak Beurs
Standnr 47
Waagnatie Hangar 29
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen

Woensdag 26 november van 12u tot 20u
Donderdag 27 november van 11u tot 18u

Tot dan!
Met vriendelijke groeten,

DMG-Group

Share This