Selecteer een pagina

Vandaag nemen we afscheid van www.dmg-security.be en stappen we definitief een nieuw tijdperk in. Historisch gezien is het bedrijf de bakermat van wat later zou evolueren naar de DMG Group, een familie van bedrijven waarvan elk lid een ander facet van de bewakingssector voor zijn rekening neemt. Het is een herkenningspunt in onze sector en we zijn bijzonder trots op wat we met DMG Security tot op vandaag hebben gerealiseerd en in de toekomst nog zullen verwezenlijken. DMG Security verdwijnt uiteraard niet. Maar de tijd is nu rijp om ons digitaal verhaal verder te schrijven vanuit www.s-partners.be.

Vandaag is DMG Group een bloeiende onderneming en een begrip in de sector. Als gevestigde waarde is het vanzelfsprekend dat we daarom onze eigen stempel doordrukken en onze klanten, medewerkers en partners laten weten dat je bij DMG Group terecht kan voor alle uitdagingen op vlak van bewaking, opleiding, parkingbeheer en talloze andere diensten. En hier stopt het verhaal niet. Het is het begin van een mooie toekomst voor onze groep. Het bedrijf staat in de startblokken om binnenkort nieuwe projecten aan te kondigen en onze dienstverlening opnieuw uit te breiden en te innoveren.

En hoe doe je dat allemaal beter dan met een nieuwe website. We hebben ons uiterste best gedaan om een digitaal platform te creëren waar we meer aandacht schenken aan gebruiksvriendelijkheid, leesbaarheid en duidelijke content. Jullie enthousiasme als bezoekers was onze inspiratiebron en we hopen dat we er opnieuw in geslaagd zijn om jullie een aangenaam en informatief bezoek aan te bieden.

 

 

 

Share This