+32 (0)14 53 82 50 info@s-partners.be

S-Protection heeft een druk jaar achter de boeg. Nu de herorganisatie van S-Partners, de overkoepelende entiteit, en de verhuis naar Aarschot achter de rug zijn, kijkt het bedrijf weer vooruit.

Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. S-Protection gaat een drukke zomer tegemoet maar daarnaast is er ook werk gemaakt van het binnenhalen van nieuwe vaste opdrachten. Dat betekent dat we niet alleen flexibele medewerkers zoeken, maar ook vaste posten dienen in te vullen. Veel werk dus en dat betekent dat we op zoek gaan naar medewerkers die onmiddellijk aan de slag kunnen als bewakingsagent met die een EXE07 of EXE010 opleidng hebben gevolgd en in het bezit zijn van een geldige kaart.

Ook zonder opleiding bewakingsagent welkom

Maar we moedigen ook  andere geïnteresseerden aan om zeker contact op te nemen. Er zijn verschillende instituten waar je de opleiding kan volgen die slechts 21 lesdagen in beslag neemt en niet-werkende werkzoekenden kunnen zelfs via de VDAB gratis de opleiding volgen. Wie slaagt voor het examen kan onmiddellijk aan de slag. In de bewakingssector is de vraag enorm groot en is je kans op tewerkstelling 100%.

Kom je niet in aanmerking volgens de VDAB, neem dan toch nog contact op. S-Protection heeft binnen haar groep mogelijkheden om je te helpen met het overbruggen van de opleidingskost en gaat voor jou haar uiterste best doen om je goed te informeren en te kijken of we samen een traject kunnen uitstippelen.

Het voordeel van bewakingagent bij S-Protection is net de diversiteit binnen onze groep en de mogelijkheden om ook binnen de andere entiteiten zoals S-services en Hostessenservice aan de slag te gaan of bij het moederbedrijf Seris. Je komt dus terecht in een stabiele en grote organisatie, maar door de hele aparte divisies met elk hun eigen cultuur en identiteit, kies je zelf waar jij je het meest thuis voelt (evenementen, nachtleven, hotelbewaking, bedrijfsbewaking, retail,…). Er zijn veel mogelijkheden, afwisselende jobs en je bepaalt zelf in hoeverre je full-time of liever flexibel aan de slag gaat. Jij bent de kapitein van je eigen carrière.

Heb je interesse, ga dan naar onze vacature-pagina en stel jezelf kandidaat via de vacature bewakingsagent (m/v).

 

Share This