Sélectionner une page

DMG Security est une entreprise de gardiennage officielle depuis 2004. DMG se targue d’être leader en Belgique en matière de sécurité événementielle et veille au bon déroulement des festivals, des concerts, des mega événements dansants et de toute autre manifestation publique. Nous sommes qualifiés et passionnés par notre métier. C’est pourquoi, nous vous assurons à tout moment une sécurité maximale.

Wat de klant ook nodig heeft, we creëren samen met hem een oplossing die creatief én innovatief is. Als bewakingsonderneming hanteren we de hoogste integriteitsnormen met respect voor de wetgeving. Alleen die aanpak brengt de klant échte veiligheid en levert ons telkens opnieuw een prima dialoog met politie, overheids- en veiligheidsinstanties. Met een sterk groeiend team van gespecialiseerde bewakingsagenten werken we intensiever dan ooit aan onze plannen om het succesverhaal van DMG verder uit te bouwen. DMG-Security is op zoek naar gedreven en flexibele medewerkers om ons huidige eventteam te versterken.

Votre profil:
U bent sterk in observeren en kan een situatie perfect inschatten, daarnaast beschik je over een sterke dosis verantwoordelijkheidszin
U kan discreet en professioneel handelen in elke situatie
U bent zeer sociaal, hulpvaardig, werkt graag in teamverband en beschikt over een hoog verbaal incasseringsvermogen
U bent in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest (EXE 10) en bij voorkeur de aanvullende opleiding uitgaansmilieu (EXE 07), of bent bereid deze te volgen
U beschikt over een eigen voertuig en/of bent bereid om te carpoolen met collega’s
Afhankelijk van uw instelling en voorkeur is er in de bewaking voor elk wat wils te bereiken! Medewerkers met een kameleon mentaliteit en bijhorende vaardigheden kunnen zeker doorgroeien!

Intéressé?
Aarzel niet en mail je CV met motivatiebrief en pasfoto naar sollicitatie@dmg-security.be of contacteer ons vrijblijvend via onderstaande kanalen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Misschien tot binnenkort!

Share This